Voormalige smaakmaker van STVV verlaat de Ligue 1: "Terugkeren naar België? Waarom niet"

31 december 2018 14:35

Stef Peeters maakte in het seizoen '16-17' indruk bij STVV en versierde daarna een transfer naar het Franse Caen. Dat werd - zeker dit seizoen - geen groot succes, want de 26-jarige Limburger verdween helemaal uit beeld bij de club uit de Ligue 1.

Peeters is bij Caen helemaal op een zijspoor beland. Hij kwam op 20 oktober in de match tegen Guingamp voor het laatst in actie. De middenvelder aast dus op een transfer. "Op voorhand weet je nooit of je bij een nieuwe club veel zal spelen of niet", aldus Peeters in Het Belang van Limburg. "Uiteindelijk is de lijn tussen die twee vaak erg dun."

"Zeker na mijn eerste seizoen verwachtte ik er wel meer van, maar de trainer besliste er anders over. Ik denk te weten waar dat aan ligt, maar daar wil ik eigenlijk niet over uitwijden", zegt Peeters, die in de winterstop Frankrijk zal verlaten. "Ik moet me op 1 januari wel nog melden op training en dat zal ik ook doen. Maar in Frankrijk blijven voetballen zie ik niet zitten. Er zijn ook geen opties op dat vlak."

Waar Peeters in 2019 zal spelen, is nog onduidelijk. Al is de Jupiler Pro League zeker een optie. "Terugkeren naar België? Waarom niet. Het is sowieso een voordeel om kort bij huis te spelen. Het belangrijkste is dat ik opnieuw veel kan spelen en ritme kan opdoen."

Stef Peeters maakte indruk op Stayen
Caen
 
 
 
Reacties.