En toen liep er een bod van 16 miljoen(!) euro binnen op gewezen woelwater Club Brugge: waarom het een goede zaak voor iedereen zou zijn

02 januari 2019 15:28

Later wordt hij een kwisvraag, ongetwijfeld. De komende jaren zal nog moeten blijken of het een moeilijke vraag of een makkelijke wordt en of het met zijn prestaties, dan wel met extra-sportieve beslommeringen zal zijn.

Nicolas Castillo, het is een naam die we niet snel zullen vergeten. Het woelwater was ook bij Club Brugge al iemand die absoluut van zich liet spreken. Dat is nu bij Benfica niet anders.

Een week geleden zette hij zijn coach Rui Vitoria nog in zijn hemd via de sociale media, waardoor hij er overbodig werd en deze winter mag verkassen.

16 miljoen euro

Wie wil zo'n rebel dan nog wel in de ploeg binnenhalen? Wel, het Mexicaanse CF Monterrey ziet er alvast wat in en wil volgens Het Nieuwsblad zelfs - hou u vast - 16 miljoen euro bieden aan Benfica. 

De club uit Lissabon heeft daar wel oren naar, maar Castillo zelf staat niet meteen te springen voor een nieuwe overstap naar Mexico. En toch: vooral daar maakte de Chileen de voorbije jaren furore sinds hij uit Chili naar Jan breydel kwam.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ SL Benfica
 
 
 
Reacties.