KV Mechelen heeft duidelijke ambities voor 2019


Foto: © photonews 03 januari 2019 13:34

KV Mechelen speelde een prima eerste deel van het seizoen. Het is met de bekerwedstrijden inclusief al liefst zeventien(!) matchen ongeslagen. En dus blikken ze hoopvol terug en vooruit bij de Kakkers.

Vijftien overwinningen, twee gelijke spelen. Sinds de nederlaag tegen Beerschot-Wilrijk op 14 september verloor Malinwa niet meer.

Ondertussen werden ook eersteklassers uitgeschakeld in de Beker van België. Antwerp, Lokeren en Kortrijk als laatste slachtoffer: "Dat is een mooie reeks", beseft ook Rob Schoofs. "Dat we nu in die halve finales zitten is een mooie bonus."

Bekerfinale zou mooie surplus worden

"We zullen zien wat er nog komt. De promotie is en blijft het mooiste en belangrijkste natuurlijk, maar de bekerfinale zou een mooie surplus zijn." Nikola Storm pikte meteen in: "Na zo'n mooi parcours wil je op beide vlakken nu ook tot het einde gaan. We weten dat we heel veel kwaliteiten hebben, we horen in 1A thuis."

"De weg is nog lang, ook tot eind januari. We moeten eerst in de competitie nog belangrijke punten pakken, daarna zien we wel weer. Tegen wie we ook spelen, we moeten de focus altijd op onszelf leggen en op ons elan blijven doorgaan", kijkt ook Edin Cocalic hoopvol vooruit.

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.