Antwerp neemt nipt de maat van Virton op winterstage

05 januari 2019 19:32

Antwerp is nog maar één volledige dag op winterstage en heeft al een oefenwedstrijd achter de kiezen. Daarin klopte het Virton met 1-0.

Zaterdagnamiddag werkte Antwerp een eerste van vier oefenwedstrijden af. Onder de Spaanse zon klopte het tegenstander van dienst Excelsior Virton met 1-0. Verdediger Matheus Borges maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Mbokani gaf de assist.

Bölöni liet 14 spelers meedoen tegen de nummer 3 uit eerste Amateur, voor de anderen stond er een training op het programma. De Roemeense coach had een onuitgegeven elftal in petto. Teunckens startte in doel en Yatabaré stond op de linksachter, in afwezigheid van Buta en Opare. De andere verdedigers waren Arslanagic, doelpuntenmaker Borges en Jukleröd.

Haroun en Lamkel Zé waren de controlerende middenvelders. Rodrigues, Hairemans en Owusu speelden in steun van diepe spits Mbokani. Nostlinger, Van Damme en Bernier vielen in.

Zondag staat er al meteen een tweede oefenpot op het programma van de ‘Great Old’. Dan nemen ze het op tegen OH Leuven uit 1B.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Virton
 
 
Reacties.