? Kippenvel: Fabregas en Stamford Bridge nemen afscheid van elkaar na een mooie applausvervanging

05 januari 2019 18:12

Nottingham Forest kon Chelsea weinig in de weg leggen in de derde ronde van de FA Cup. De 'Blues' wonnen met 2-0, maar hét moment van de wedstrijd was de applausvervanging voor Cesc Fabregas.

Cesc Fabregas speelde acht jaar bij Arsenal in Engeland en daarna nog eens 4,5 jaar bij Chelsea. Hij pakte twee titels met de ‘Blues’ en beleefde tal van mooie momenten als speler in het stadion van Chelsea. Het bekerduel tegen Nottingham Forest zou wel eens het laatste kunnen geweest zijn.

Het nieuws dat Fabregas naar Monaco gaat doet al langer de ronde en coach Sarri maakte van de gelegenheid gebruik om zijn Spaanse middenvelder aanvoerder te maken. Bij een 2-0 stand vijf minuten voor tijd werd de Spanjaard naar de kant gehaald en dat leverde mooie beelden op. Heel het stadion applaudisseerde voor hun poulain, kijk zelf maar mee:

De wedstrijd zelf was een vrij eenvoudige klus voor de Londense club. Morata scoorde de goals, twee keer op aangeven van Hudson-Odoi. Hazard startte op de bank en mocht nog voor de rust de geblesseerde Loftus-Cheek komen aflossen.

De partij van Fabregas verliep wel niet helemaal zoals hij het wenst, want bij 0-0 miste hij een strafschop.

Hannes Van Gael

Chelsea \\ Nottingham Forest
 
 
Reacties.