Dortmund? Bayern? Toch Gladbach? Thorgan Hazard spreekt nu zelf uitgebreid over toptransfer

08 januari 2019 22:38

Thorgan Hazard is bezig aan het beste seizoen van zijn carrière. Vele topclubs trekken dan ook aan de mouw van de Belg met 12 goals en 7 assists voor Borussia Mönchengladbach en voor het eerst spreekt hij zelf over een mogelijke wintertransfer.

Borussia Mönchengladbach reageert op de transfergeruchten door een interview met the man himself op de clubwebsite te plaatsen. "Ik heb met Max Eberl (sportief directeur van Mönchengladbach, nvdr.) een gesprek gehad", begint Thorgan Hazard.

"Ik heb gezegd dat het voor mij momenteel belangrijk is om te presteren en de ploeg aan succes te helpen. Max weet dat ik met mijn hoofd alleen bij Mönchengladbach ben en met volle concentratie mijn job uitoefen."

De situatie ligt open na het seizoen - Thorgan Hazard

Een verhuizing in januari lijkt dus weinig waarschijnlijk... Maar misschien kan het wel in de zomer. "Met een nieuw contract of transfer ben ik momenteel niet bezig. Hoe de situatie er na het seizoen uitziet, is open", zegt Hazard. "Een verlenging is mogelijk, want ik ben gelukkig bij de club, net als mijn familie. Als het moment gekomen is, zullen Max en ik voort praten."

Lees hier ook de reactie van sportief directeur Max Eberl

Yannick Lambrecht

Bundesliga \\ Bayern München \\ Borussia Dortmund \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.