Er zit een leegloop aan te komen bij een club uit 1B

09 januari 2019 09:38

Zoals de zaken er nu voor staan bij de club uit eerste klasse B zou het weleens kunnen dat de spelers binnenkort uit zichzelf kunnen vertrekken.

Sportief gaat het al langer niet goed met AFC Tubize en ook financieel ziet het er niet bepaald rooskleurig uit voor de rode lantaarn in de algemene rangschikking. De spelers, de staf en het personeel wordt al twee maanden niet meer betaald weet Het Nieuwsblad. Bovendien zit de club ook nog met een transferverbod omdat het de licentievoorwaarden niet heeft gerespecteerd.

Sommige spelers zijn al gaan aankloppen bij spelersvakbond Sporta maar wachten nog even af. Wegens de niet-uitbetaling kunnen de spelers naar de FIFA stappen om zich 'vrij' te laten verklaren, maar voorlopig heben ze nog even geduld. Eigenaar Chankoo Shim uit Zuid-Korea komt deze maand nog langs de club om meer uitleg te verschaffen.

"Het komt wel goed", is het enige dat de spelers tot dusver te horen hebben gekregen. Maar als er niet snel iets gebeurt dreigt er een leegloop voor de club uit Waals-Brabant.

1e klasse B \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.