Kan Kara door een opstootje sneller dan verwacht terugkeren naar Anderlecht

09 januari 2019 17:45

Kara Mbodji kwam na zijn wissel in de partij tegen Montpellier in aanvaring met zijn trainer. Woensdag kwam hij zelfs niet opdagen bij Nantes. Keert de gehuurde speler zo sneller terug naar het Astridpark dan verwacht?

Kara Mbodji wordt door Nantes tot het einde van dit seizoen gehuurd van Anderlecht, maar de Senegalese international zou weleens sneller dan verwacht terug in België kunnen staan. De centrale verdediger werd dinsdag in het bekerduel tegen Montpellier naar de kant gehaald en dat was duidelijk niet naar zijn zin.

Limbombe (ex-Club Brugge) kwam op het veld en bij het verlaten van de grasmat weigerde Kara zijn trainer, Vahid Halilhodzic, de hand te schudden. Na de partij was er volgens het Franse Ouest-France nog een woordenwisseling tussen de twee.

Opportuniteit

Woensdagochtend stuurde de Senegalees zijn kat naar de losloopsessie van de Franse club. Hetzelfde Franse medium zegt nu dat Anderlecht en Nantes in verregaande onderhandelingen zijn om een einde te maken aan de uitleenbeurt.

Kara, die deze zomer werd uitgeleend door Sporting Anderlecht, zou dus zijn comeback kunnen maken bij RSCA. Of gaat hij blijven? Anderlecht is alleszins wel op zoek naar een centrale verdediger en een leider op het veld.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Nantes \\ Montpellier
 
 
 
Reacties.