Heeft Trond Sollied (Lokeren) nog een geheim wapen achter de hand in Operatie Redding? "Ik kan een belangrijke wintertransfer zijn"

10 januari 2019 18:06

Bij Sporting Lokeren is het alle hens aan dek want de Oost-Vlamingen bengelen troosteloos achteraan in het klassement. Versterking is dus broodnodig, maar misschien hoeven ze daarvoor niet zo ver te zoeken.

Geoffrey Mujangi-Bia kennen we allemaal nog van zijn passages bij Charleroi en Standard Luik, maar we waren bijna vergeten dat Lokeren de dribbelaar afgelopen zomer terug naar België haalde. 

Dat betekent dat neef van Illombe Mboyo niet aan spelen toekomt bij de rode lantaarn van de Jupiler Pro League, maar daar wil de 29-jarige Congolees iets aan veranderen. De ex-Rouche wil op oefenstage coach Trond Sollied van zijn kunnen overtuigen. 

"Wintertransfer"

"Ik kan de ploeg wel helpen" klinkt het bij Het Laatste Nieuws. "Normaal was ik een zomertransfer (lacht), maar nu kan ik misschien een belangrijke wintertransfer zijn. Als ik fit blijf, kan ik de ploeg helpen. Het is nodig, want de situatie is moeilijk."

"Het is echt niet plezant. Waarom ik zo lang aan de zijlijn bleef? Ik ben niet fit toegekomen. Op training moest ik dus elke dag meer dan de rest doen, waardoor ik me forceerde en blesseerde."

"Een voorbereiding bestaat idealiter uit zes weken. Ik ben er dus bijna. Eigenlijk net te laat, maar als wintertransfer kan ik inderdaad hopelijk nog nuttig zijn dit seizoen."

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.