Het einde van de lijdensweg van Batshuayi bij Valencia is in zicht: "Ik hoop dat zijn vertrek de komende uren of dagen rondkomt"

10 januari 2019 14:59

Er lijkt eindelijk een einde te komen aan de lange lijdensweg van Michy Batshuayi bij Valencia. Mateu Alemany, CEO van de Spaanse topclub, heeft bevestigd dat de Rode Duivel sowieso vertrekt deze winter.

Valencia en Batsman, ondanks de link met een vleermuis werd het nooit een geslaagd huwelijk tussen beide partijen. De Rode Duivel moest zich meestal tevreden stellen met invalbeurten, waarin hij toch drie keer het net wist te vinden. 

Geen vriendjes met de trainer

Het jeugdproduct van Standard sloeg de spreekwoordelijke nagel in zijn doodskist afgelopen weekend tijdens de bekernederlaag. Hij liet toen een wenkende kans onbenut waarop zijn trainer Marcelino hem genadeloos onderuit haalde in de Spaanse media. 

'Vertrek in de komende uren of dagen'

De beste oplossing voor alle partijen is dus een vertrek, dat beseft ook Valencia-CEO Mateu Alemany: “De situatie van Batshuayi is duidelijk”, vertelde Alemany op een persconferentie. “We praten met een aantal clubs over zijn transfer. Ik hoop dat zijn vertrek de komende uren of dagen rondkomt. De speler werd hier enkele weken geleden al van op de hoogte gebracht. De beslissing is genomen, er is geen weg terug.”

Clint Vens

La Liga \\ Valencia CF
 
 
Reacties.