Straffe stunt in Spanje: Buffalo's zien Barcelona verrassend onderuit gaan tegen ex-ploegmaat Moses Simon

10 januari 2019 23:21

De beker staat bijna garant voor stunts en dat is niet anders in Spanje. Donderdag wist Levante het grote Barcelona te verslaan met 2-0 en de spelers van AA Gent hadden het vanop de eerste rij gezien.

Na een dik kwartier was het al zover: Cabaco en Mayoral - een huurling van rivaal Real Madrid - deden een veredelde B-ploeg van Barça de das om. In het slot kon Coutinho wel nog milderen vanop de stip. Moussa Wagué (ex-Eupen) zat voor het eerst in de selectie, maar kwam niet van de bank.

Opvallend: de voltallige kern van AA Gent was aanwezig. Eerder deze week bracht ex-Buffalo Moses Simon al een bezoekje op de winterstage in Oliva en nu kwamen zijn voormalige ploegmaats hem in actie bekijken. De Nigeriaanse flankaanvaller speelde de volledige partij.

Eerder op de avond kwamen Real Betis en Real Sociedad niet tot scoren, Adnan Januzaj mocht invallen in de 84ste minuut. Sevilla klopte Athletic Bilbao in het duel der subtoppers met 1-3. Volgende week is er voor al deze duels wel nog een terugmatch.

{INSERT_MATCHDAY}

Yannick Lambrecht

KAA Gent \\ Barcelona \\ Levante
 
 
Reacties.