UPDATE: Kara sluit aan bij Anderlecht op oefenkamp

10 januari 2019 17:22

Kara Mbodji speelt binnenkort weer voor Anderlecht. Hij kwam bij Nantes in aanvaring met zijn trainer en stuurde zijn kat naar een uitlooptraining. Mogi Bayat wil de terugkeer naar het Astridpark nu, via tussenpersonen, officialiseren.

UPDATE: Het heeft er alle schijn van dat Kara Mbodji zich binnenkort terug Anderlecht-speler mag noemen. De boomlange Senegalees sloot donderdag al aan op het oefenkamp in Pinatar. 

Kara weigerde zijn coach bij Nantes de hand te schudden en het spel zat op de wagen. Het lijkt niet meer goed te komen tussen de Senegalees en de Franse club. Meer nog, hij zou al op weg zijn naar Spanje, waar Anderlecht momenteel verblijft op oefenstage.

De rentree van Kara Mbodji naar het Astridpark is echter nog niet officieel, maar daar wordt aan gewerkt. Volgens HLN zelfs door niemand minder dan Mogi Bayat, de spelersmakelaar die fel onder vuur kwam te liggen na operatie 'Propere Handen'. Zij het wel via tussenpersonen. Nochtans communiceerde de club een tijdje geleden nog dat ze zouden opletten met makelaars die betrokken waren bij het schandaal.

Anderlecht kan wel een goede centrale verdediger gebruiken. Iemand met ervaring en die leiding geeft. Zo'n spelers heeft paars-wit momenteel niet op overschot.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Nantes
 
 
Reacties.