Anderlecht moet zich weinig zorgen maken over blessuregevoeligheid van Kara: "Hij kan opnieuw de leider worden bij Anderlecht"

11 januari 2019 20:46

Als Kara 100% fit is, kan hij zomaar de beste wintertransfer van Anderlecht worden. Belangrijk: als. De verdediger heeft immers een historie van blessureleed.

Toch lijkt Anderlecht zich ondanks een gebrek aan matchritme weinig zorgen te moeten maken over de fysieke toestand van Kara. Dat verzekert Jochen De Coene, nu bij Antwerp maar niet lang geleden nog hoofd van de medische staf bij Anderlecht, in Het Nieuwsblad.

"Hij heeft een moeilijke periode gekend, maar is vorig seizoen geopereerd en na zijn revalidatie - die wat langer duurde dan verwacht - was hij er toch nog bij op het WK", zegt hij. "Hij is nadien ook medisch gekeurd bij Nantes en dat hij daar niet veel speelde (687 minuten, nvdr.), had niks met die knie te maken."

"Dus ik zie niet in waarom hij niet opnieuw een leider kan worden bij Anderlecht. Als de staf hem goed begeleidt en af en toe preventief weghoudt van de training, gaan ze nog veel plezier aan hem beleven", verzekert Jochen De Coene.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Nantes
 
 
Reacties.