Teo zegt sorry tegen de fans van Club en kijkt met een wrang gevoel terug op zijn vertrek bij paars-wit

13 januari 2019 20:41

Een half seizoen is hij nu weg bij Anderlecht en bij het Italiaanse Udinese komt hij weinig een spelen toe door een hernia. In een Pools medium blikt hij terug op zijn passage in de Belgische competitie.

Lukasz Teodorczyk is altijd een veelbesproken topic geweest tijdens zijn periode bij Sporting Anderlecht. Was het niet om zijn goals, dan was het wel om het gebrek daaraan of om zijn niet altijd even begrijpbare gedrag. Nu hij een halfjaartje weg is uit onze competitie achtte hij de tijd rijp om wat duiding te geven over bepaalde zaken.

Vertrek

“Na het WK en mijn verlof dat daarop volgde moest ik individueel trainen om mijn opgelopen achterstand af te bouwen”, zei de Poolse spits in Przeglad Sportowy. “En dat bleef maar aanslepen. Als ze me iets vroegen over mijn toekomst zei ik dat ik bij de club ging blijven, wat ook zo was op dat moment.”

“Maar door een nieuwe politiek in de club moesten de grootverdieners vertrekken, waaronder ik. Maar het probleem was dat ik daarover niet werd ingelicht. Niet door de voorzitter en ook niet door de sportief directeur. En dat bleef maar duren. Erg frustrerend.”

Gebaren

De spits die nu onder contract ligt bij Udinese stak ooit zijn middelvinger op naar de fans van Club Brugge. “Ik werd uitgedaagd en ik reageerde overdreven. Niemand had het over de spuwende mensen, de beledigingen en het bier dat naar ons werd gegooid. Ik stak mijn middelvinger op, maar daar verontschuldig ik me nu voor.”

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Udinese
 
 
Reacties.