Kara spreekt voor het eerst over woelig vertrek bij Nantes: "Halilhodzic en ik hebben een andere definitie van het woord respect"

14 januari 2019 12:31

Kara is na een verkorte uitleenbeurt aan Nantes al terug bij Anderlecht. Volgens de Franse media kwam die transfer er na een opstootje - bijna zelfs een gevecht - tussen de verdediger en trainer Vahid Halilhodzic. Nu reageert Kara zelf.

"Dat is niet waar", is Kara duidelijk in Het Nieuwsblad. "Ik weigerde gewoon zijn hand. Mijnheer Vahid had het daarna over een gebrek aan respect, maar hij en ik hebben een andere definitie van het woord respect."

"Die hand weigeren, gebeurde in een moment van frustratie. Dat overkomt meerdere spelers toch weleens?", gaat hij verder. "Ik zat goed in de match (tegen Montpellier, red.), we hielden de nul en toch haalde hij mij naar de kant. Waarom?"

Intussen is het wel duidelijk dat de nieuwe coach - Halilhodzic was nog geen coach toen Kara naar Nantes trok - de hoofdoorzaak voor zijn vertrek is.

"Ik kan alleen maar zeggen dat ik onder Halilhodzic zes keer in de basis stond bij Nantes en van die zes duels wonnen we er vijf. We scoorden vijftien keer en slikten slechts drie goals. Dan mag ik me toch vragen stellen?"

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Nantes
 
 
Reacties.