"Chelsea pokert met Batshuayi en hoopt op verschillende clubs die tegen elkaar opbieden"

16 januari 2019 07:18

Bij Valencia en Monaco zitten ze te wachten op een handtekening van Chelsea. De Londense club wacht geduldig af en kijkt of er nog gegadigden zijn die de Belgische aanvaller misschien definitief willen overnemen.

"Marina Granovskaia, de CEO van Chelsea en de rechterhand van Abramovic pokert", schrijft Het Laatste Nieuws. "Ze bood 'Batsman' aan bij Everton, dat erover nadenkt hem definitief aan te trekken. Ook West Ham en Fiorentina zijn geïnteresseerd."

Everton moet hem kopen want ze huren al een speler van Chelsea. Bij West Ham staat Chicharito dicht bij een overgang naar Valencia en Arnautovic lijkt dan ook weer aan te dringen op een vertrek. "Granovskaia hoopt op een opbodspel."

Batshuayi zelf wil liefst van al naar Monaco. Hij spreekt de taal en zal er onder de hoede spelen van Thierry Henry. "Hij is er nog altijd niet, dus ik kan niks over hem zeggen", zei Henry. "De club uit het Prinsdom is nog altijd hoopvol dat Chelsea eerstdaags wel zal plooien voor de verhuur zonder aankoopoptie", besluit de Belgische krant.

Hannes Van Gael

Chelsea \\ Everton \\ West Ham Utd \\ Monaco \\ Valencia CF
 
 
Reacties.