Rondje Europa: Monaco en kapitein Tielemans zien rode lantaarn naderen tot op 1 punt, Atlético uitgeschakeld in de Spaanse beker

16 januari 2019 22:30

Monaco heeft opnieuw niet verloren in de Ligue 1, maar toch doet het geen al te beste zaak voor het behoud. In de Spaanse Copa del Rey is Atlético Madrid dan weer verrassend uitgeschakeld.

Monaco tegen Nice was ook een beetje het duel tussen Franse voetballegendes Henry en Vieira. Een winnaar tussen hen kwam er niet, want de wedstrijd eindigde op 1-1. Bij Monaco was Youri Tielemans opnieuw kapitein. De doelpuntenmakers waren Saint-Maximin voor de bezoekers en Mukinayi voor de thuisploeg. In de slotfase miste Nice nog een strafschop.

Dit zijn de overige resultaten uit de Ligue 1:

{INSERT_MATCHDAY}

In de Spaanse Copa del Rey moest Atlético beter doen dan de 1-1 op het veld van Girona en het werd een haasje-over wedstrijd. Kalinic bracht de Madrilenen op voorsprong, Stuani deed hetzelfde voor Girona. Griezmann leek Atlético de zege te bezorgen in minuut 84, maar Doumbia legde twee minuten voor tijd de 3-3 eindstand vast. Sevilla schakelde Bilbao uit.

In Saudi-Arabië heeft Juventus dan weer de Italiaanse Supercup gewonnen.