OFFICIEEL: STVV heeft nieuwe spits beet en kondigt ook komst linksachter aan

17 januari 2019 18:00

Er is een nieuwe Japanner geland op Stayen. Kinoshita Kosuke is met verve voor zijn medische testen geslaagd en tekende zijn contract bij de Limburgers. Hij moet naast Kamada mee voor de goals gaan zorgen.

De 29-jarige Japanner komt over van het Zweedse Halmstads BK en scoorde daar 13 goals in 29 competitiewedstrijden. Hij gaf ook drie assists. De 24-jarige spits van 1m90 trok al op jonge leeftijd naar Europa. Voordat hij in Zweden belandde speelde hij ook al voor Freiburg en Homburg in Duitsland.

Kinoshita werd vandaag voorgesteld bij STVV. "Hij wordt gezien als een sterke en snelle aanvaller met twee uitstekende voeten. Kosuke vat het seizoen bij STVV aan met het nummer 18", klinkt het bij STVV.

Daarnaast is ook Erik Ghila aangekomen. De 21-jarige Gliha komt over van NK Aluminij Kidricevo waar hij 16 keer uitkwam voor het eerste team. Hij zorgde gedurende zijn periode hier voor vijf assists. De jonge winger kwam ook meerdere keren uit voor het Sloveense nationale team U21. Erik Gliha kreeg het rugnummer 27 toebedeeld.

Jupiler Pro League \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.