Verhaeghe onthult de prioriteit van Club Brugge tijdens deze mercato en heeft een plan met Vanaken


Foto: © photonews 17 januari 2019 11:14

Club Brugge veroverde voor het derde jaar op rij de Gouden Schoen en ook in de nevencategorieën viel blauw-zwart in de prijzen. Zoveel goed nieuws dus voor Club, hebben ze deze winter eigenlijk wel versterking nodig?

De focus ligt volgens Bart Verhaeghe niet op het halen van spelers. "We willen vooral het huidige team samenhouden", reageerde de voorzitter van Club Brugge bij Het Nieuwsblad. "We hebben momenteel veel geblesseerden en als die terugkeren zijn dat onze beste transfers." Zo zit Jelle Vossen nog een tijdje in de lappenmand en is Mitrovic ook nog een achttal weken out.

"Wintertransfers zijn ook niet evident om zomaar in te passen. We zijn er dan ook niet op uit om veel transfers te doen. Dat lijkt ons voorlopig niet nodig, maar je weet natuurlijk nooit. In principe willen we gewoon de huidige kern bijeen houden."

Bovendien wil Verhaeghe kersvers Gouden Schoen Vanaken nog wat langer op Jan Breydel houden. "Ik besef dat wij nu naar hem stappen moeten zetten. We gaan proberen hem een aantrekkelijk voorstel aan te bieden en ik hoop dat we samen kunnen blijven. We zullen er in elk geval alles aan doen."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.