? ? De Bruyne en Manchester City maken indruk bij hekkensluiter, 'epic fail' van journalisten die nieuwe coach Mbenza en Depoitre lijken te spotten en Tottenham komt met schrik vrij

20 januari 2019 18:53

In de Premier League stonden op zondag twee erg belangrijke wedstrijden op het programma. Manchester City en Tottenham hadden punten nodig om enigszins in het spoor van Liverpool te kunnen blijven.

Manchester City opende de voetbaldag in de Premier League op bezoek bij hekkensluiter Huddersfield Town, dat ook dringend punten nodig heeft in operatie redding.

Isaac Mbenza begon bij de thuisploeg in de basis, Depoitre moest het stellen met een plekje op de bank in West Yorkshire. Bij de bezoekers begon Kevin De Bruyne aan de wedstrjd, Kompany is nog buiten strijd.

Danilo zorgde op het kwartier voor de 0-1, pas na de pauze sloeg de motor helemaal aan bij The Citizens. Sterling en Sané deden de boeken in twee minuten helemaal dicht.

Een leuk momentje was er wel nog te spotten, toen de journalisten in het publiek de mogelijk nieuwe coach van Huddersfield - Jan Siewert van Borussia Dortmund - meenden te spotten. Het bleek echter ene John Morris te zijn.

Tottenham van zijn kant leek lange tijd op weg naar zuur puntenverlies bij het Fulham van Denis Odoi, maar Vertonghen en Alderweireld wonnen uiteindelijk toch nog.

Alli wiste een vroege achterstand uit, Winks zorgde in blessuretijd voor de 1-2. Tottenham blijft zo derde op negen punten van leider Liverpool.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Manchester City \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.