Stefano Denswil baalt als een stekker: "Gewoon kut", "Met ref viel niet te praten" en "Kloof met Genk wordt wel erg groot"

20 januari 2019 16:59

Club Brugge ging in eigen huis verrassend onderuit tegen Charleroi. Een teleurstellend begin dus voor blauw-zwart in het nieuwe jaar. En dus werd er gebaald, ook door Stefano Denswil.

"We slikken een doelpunt op een spelhervatting, terwijl Charleroi verder eigenlijk nauwelijks echte kansen heeft gehad", aldus Denswil in een eerste reactie in de catacomben van Jan Breydel.

"We stonden te vechten tegen onszelfs. Waar we het moeten zoeken? Ik weet het niet, de makkelijkste dingen liepen verkeerd. Het geluk zat ook niet aan onze zijde, dit is gewoon kut."

Delen door twee? Daar heb ik niets aan

De verdediger van blauw-zwart verbeet de ontgoocheling: "We hadden de voorbije weken goed getraind, iedereen was scherp en we wilden het jaar goed beginnen. En dan loopt het fout ... Charleroi won maar tijd, met de ref was ook gewoon niet te praten. Hij stuurde ons gewoon weg."

Door de nederlaag tegen Charleroi is de kloof met Genk nu tien punten: "Dat is wel erg veel", beseft Denswil. "De punten delen door twee bij de start van de play-offs. Daar heb ik nu niets aan. Als we zo punten blijven liggen, dan kan je dat blijven zeggen."

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.