Officieel: de nieuwe trainer van Mbenza en Depoitre komt over van Borussia Dortmund 2

21 januari 2019 17:53

Huddersfield heeft maandag Jan Siewert officieel voorgesteld als nieuwe T1. Hij komt over van het tweede team van Borussia Dortmund en tekende een contract tot medio 2021.

Met Jan Siewert trekt Huddersfield Town opnieuw de kaart van de Duitse trainers. Wagner, de vorige hoofdcoach van de Terries en ook een Duitser, bracht het team naar de hoogste voetbalklasse in Engeland en verraste vorig seizoen vriend en vijand door niet te degraderen. Enkele weken geleden gingen Wagner en de club in onderling overleg uit elkaar.

Nieuwe manager dus voor Depoitre en Mbenza en ook nu een Duitser. Jan Siewert tekende een contract bij de Britse club tot 30 juni 2021. Hij was sinds 2017 aan de slag als trainer bij de reserven van Borussia Dortmund en heeft nog geen ervaring als hoofdcoach. Siewert was in het verleden ook al assistent-coach bij Bochum.

Zijn taak is duidelijk. Huddersfield in de Premier League houden. Huddersfield staat afgetekend laatste met elf punten. Dat zijn er drie minder dan Fulham en al tien minder dan Newcastle dat op een veilige zeventiende plek staat.

{INSERT_RANKING}

Hannes Van Gael

Premier League \\ Borussia Dortmund \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.