Nigel Pearson (OHL) na nieuwe nederlaag: "Ref had een groot aandeel in wedstrijd én het resultaat"

21 januari 2019 09:11

Ook geen beterschap voor OHL op het veld van Union. De Leuvenaars hebben na het 2-1 verlies nog steeds geen punt gepakt in het nieuwe jaar en staan troosteloos laatste. Coach Nigel Pearson wees achteraf vooral naar de scheidsrechter.

"Ik ben teleurgesteld door het verlies, want de goals waren vermijdbaar", vertelde Pearson na de match. "Maar de omstandigheden speelden ons parten. Het was echt gevaarlijk op het veld." De OHL-trainer keek dan vooral naar scheidsrechter Denis Van Becelaere. 

Penalty

"Spijtig genoeg had de ref een groot aandeel in deze wedstrijd én het resultaat. We hadden een penalty moeten krijgen. Hij had het fluitje in zijn mond en wilde fluiten, maar dan veranderde hij van gedacht. Je kan hem beter eens interviewen om te vragen wat hij daarover te zeggen had. Hij had een grote invloed op deze match."

Volgende week trekt OHL naar Lommel. Daarna volgt een thuisduel tegen Roeselare. "We moeten realistisch zijn. We hebben dit seizoen nog niet de resultaten geboekt waar we op gehoopt hadden. Maar we hebben enkele spelers aan de kern toegevoegd die het vandaag goed gedaan hebben", doelt Pearson op de komst van Kotysch en Henry. "Al is het gewoon erg zuur om na een late goal te verliezen."

Bart Ver Elst

2e klasse \\ OH Leuven \\ Union SG
 
 
Reacties.