Ex-Kortrijkzaan vecht een robbertje uit met voormalig woelwater van Anderlecht en krijgt de rekening gepresenteerd

23 januari 2019 23:30

KV Kortrijk bewees al meerdere malen een neus voor talent te hebben. In de zomer van 2015 streek er in het Guldensporenstadion een spits neer die tegenwoordig in de Premier League uitkomt. Al is het er wel ééntje met een handleiding.

'De Kerels' pikten Kamara op bij het B-elftal van Monaco. De Franse spits maakte zich echter in zes maanden onmogelijk bij de Kortrijkzanen en keerde terug naar zijn geboorteland bij FC Amiens. 

Daar bloeide Kamara terug helemaal open en in de zomer van 2017 realiseerde hij een ware toptransfer naar Fulham. Bij 'The Whites' komt de Fransman regelmatig aan spelen toe, maar laat hij zich vooral extrasportief gelden. 

Woelwaters gaan in de clinch

Zo ging hij in de wedstrijd tegen Huddersfield in de clinch met Aleksander Mitrovic. Kamara eiste de strafschop op, maar mistte. Het luidde het begin in van een ontaardend conflict tussen de 23-jarige spits en de ex-speler van paars-wit. 

Volgens The Guardian zou Kamara nu opgepakt zijn na een vechtpartij in het traingscentrum van Fulham. Tijdens een yogapartij zou het tot een handgemeen gekomen zijn met Mitrovic. Fulham laat weten dat de betrokken persoon voor onbepaalde tijd verbannen is op de club. 

Clint Vens

Premier League \\ Fulham
 
 
Reacties.