Kampioenenmaker van Bronckhorst zegt Rotterdammers vaarwel

24 januari 2019 12:12

Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord hebben in een gezamenlijk statement laten weten dat hun samenwerking aan het einde van dit seizoen ophoudt. De trainer zal dan vier jaar in de dug-out hebben gestaan bij de Rotterdammers.

"Van Bronckhorst heeft de directie laten weten straks, na vier zeer succesvolle seizoenen, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging buiten Feyenoord", stond er te lezen op de clubwebsite van de Rotterdammers. Na dit seizoen houdt de ex-international het dus voor bekeken bij club die hij in 2016-17 na achttien jaar nog eens kampioen kon maken.

“Het was een hele moeilijke beslissing, want Feyenoord zit in mijn hart. Echter, in mijn carrière heb ik altijd mijn gevoel gevolgd en mijn gevoel zegt nu eenmaal dat ik na dit seizoen niet langer trainer van de club wil zijn. Het is goed zo”, aldus van Bronckhorst.

Technisch directeur Martin van Geel weet dus wat hem de komende maanden te doen staat. “‘Dit geeft ons de tijd om een geschikte opvolger te vinden. Ongetwijfeld vliegen de namen van vermeende kandidaten ons vanaf morgen om de oren, maar wij zijn zo ver nog niet.”

Hannes Van Gael

Feyenoord
 
 
Reacties.