OFFICIEEL: Nu al einde verhaal voor Thierry Henry bij Monaco

24 januari 2019 19:55

Het is zijn eerste ervaring als hoofdcoach op het hoogste niveau en het lijkt erop dat het geen positieve zal worden voor Thierry Henry. Monaco werd deze week uit de beker gekegeld door een tweedeklasser en in de competitie staat de club op een na laatste.

Update: Thierry Henry ligt inmiddels officieel buiten bij AS Monaco. De slechte resultaten hebben ervoor gezorgd dat zijn positie  niet langer houdbaar was.

De dagen van Thierry Henry aan het sportieve roer bij AS Monaco lijken geteld. Dat berichtte het Engelse Daily Mirror. Volgens de krant zal het bestuur van de club uit het Prinsdom binnen de 48 een beslissing maken omtrent de coach.

En als vervanging wordt er gekeken naar... Leonardo Jardim. De Portugees was in het begin van dit seizoen de hoofdcoach van Monaco en werd bedankt voor bewezen diensten na de erg tegenvallende resultaten. Maar onlangs liet de trainer het volgende optekenen bij l'Equipe: "Ik hou enorm veel van de Ligue 1 er is een ding waarvan ik zeker ben -misschien geen 100 % maar 80 %- en dat is dat ik op een dag terugkeer naar Monaco." 

'Op een dag' zou weleens sneller kunnen komen dan verwacht.

Hannes Van Gael

Ligue 1 \\ Monaco
 
 
Reacties.