De coach van Batshuayi laat zich nog eens uit over de heisa: "Als het van ons en van hem afhangt, dan blijft hij hier niet"

25 januari 2019 21:30

Waar zal de Michy Batshuayi spelen op 1 februari? Dat is een vraag waar een groot deel van de voetbalwereld mee worstelt maar waarop niemand een antwoord kan geven. Het is wachten op een beslissing van Chelsea.

Afgelopen zomer arriveerde hij op huurbasis in Valencia, maar Michy Batshuayi heeft nog niet veel potten kunnen breken in de Spaanse competitie. De Spanjaarden zijn hem liever kwijt dan rijk, maar natuurlijk heeft ook eigenaar Chelsea ook nog iets in de pap te brokken over haar speler.

Hij had een akkoord met een club

Marcelino, de coach de Valencia, is nog eens teruggekomen op de hele heisa rond de Rode Duivel, die een transfer naar Monaco mogelijk ziet afspringen door de non-actieve status van Thierry Henry bij de club uit het Prinsdom.

"Ik sluit niets uit, maar het is weinig waarschijnlijk dat hij hier blijft. Als het van ons en van hem afhangt, dan is hij hier weldra weg. Maar Chelsea beslist mee. Ik geloof wel dat alles in de laatste eindsprint van de mercato op een bevredigende manier opgelost zal worden. Hoe hij er zelf over denkt weet ik niet, maar wij hebben hem onze beslissing duidelijk gemaakt. Hij had een akkoord met een club, maar Chelsea beslist over zijn toekomst en het is uiteindelijk niet doorgegaan", aldus Mardelino.

Hannes Van Gael

La Liga \\ Valencia CF \\ Villarreal
 
 
Reacties.