Vaste waarde in de Premier League, maar niet op de radar van Martinez: "Ik stel vast dat sommige spelers minder spelen bij hun club"

27 januari 2019 22:31

Bij de Rode Duivels slaat in het defensieve compartiment stilaan de vergrijzing toe. Bovendien is het wachten op kwalitatieve opvolgers voor Vertonghen, Vermaelen, Kompany en Alderweireld.

Al loopt er in de Premier League een Belgische verdediger rond die dit seizoen steevast als één van de eerste op het wedstrijdblad staat. Denis Odoi haspelde al 21 duels af in één van de sterkste competities van Europa. 

Gezien de bloedarmoede in de verdediging van de Rode Duivels zou een oproeping dan wel logisch te beschouwen zijn. Roberto Martinez riep de ex-speler van onder andere Lokeren en Anderlecht echter nog niet op. Odoi blijft er rustig onder:

'Ik stel vast dat sommige spelers minder spelen bij hun club'

"Ik krijg die vraag regelmatig en dan denk je daar over na", zegt hij aan Eleven Sports. "Ik doe hier mijn best: komt het er van dan is het zo, komt het er niet van, dan is het ook zo. Dit jaar speelde ik bijna alles bij Fulham en ik zeg niet dat ik een plaats moet hebben in de selectie, maar ik stel vast dat sommige spelers minder spelen bij hun club." 

Clint Vens

Premier League \\ Fulham
 
 
Reacties.