De Beker lééft in Gent: "Krijgen nú al vraag om tickets voor de finale"


Foto: © photonews 29 januari 2019 19:50

De wedstrijd tegen KV Oostende van vorige week heeft iets losgemaakt in Gent. De tickets voor de terugwedstrijd in de halve finale van de Beker van België waren in een mum van tijd uitverkocht.

Benjamin Bundervoet, bekend als mascotte van AA Gent, maar ook van zijn supportersclub Picasso Indians, merkt het ook. "Het is uitverkocht, het leeft enorm. Van overal krijgen we aanvragen voor tickets. De bus zat op één-twee-drie vol", geeft hij aan. "Na de heenmatch kregen we nog een pak aanvragen van mensen die nu wel weten dat het een spectaculaire match gaat worden."

Die heenwedstrijd was beklijvend, dat is het minste wat je kan zeggen. "Het was een heel spannende match met enorm veel beleving. Het had alles wat een Bekermatch moet hebben. De beleving zag je ook op het veld met al die rode kaarten." Ook Bundervoet droomt al van de finale.

Als ik moet kiezen tussen play-off 1 en de Beker, weet ik het wel -Benjamin Bundervoet

"Voor mij zou dat de derde Bekerfinale worden. Ik maakte die tegen Anderlecht en Cercle Brugge mee. Dat is een ongelooflijke dag, met twintigduizend naar de Heizel en daar een hele dag vol ambiance. Ik zou niet twijfelen als ik moet kiezen tussen play-off 1 of Bekerwinst, dan ga ik vol voor het tweede."

"Het is een prijs en er hangt een rechtstreeks ticket voor de Europa League aan vast." Ook de andere supporters zitten al met hun hoofd bij de finale. "Er zijn er veel die nu al willen reserveren voor de bus naar de Heizel. Velen die schrik hebben dat ze geen tickets zullen kunnen bemachtigen."

Beker van België \\ KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.