OFFICIEEL: Anderlecht laat speler vertrekken naar Nederland

31 januari 2019 23:00

Er gaat in de laatste uren van de mercato nog heel wat geregeld moeten worden bij Anderlecht. Michael Verschueren en Frank Arnesen hopen de huurdeal met Yannick Bolasie rond te krijgen en daarna nog een aanvaller te laten vertrekken.

UPDATE: Paars-wit heeft de deal inmiddels helemaal geofficialiseerd. Het wenst Mohammed Dauda meteen veel succes bij zijn nieuwe club voor de zes komende maanden.

Anderlecht rekent er immers op om indien nodig Bolasie ook in de punt van de aanval te kunnen uitspelen. En dus mocht Mohammed Dauda toch nog vertrekken. De Ghanese aanvaller staat al weken in de belangstelling van het Nederlandse Vitesse, maar mocht door het gebrek aan aanvallers ineens niet meer weg. Hij wordt nu verhuurd tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie van drie miljoen euro.

Nochtans mocht hij niet mee op stage naar Spanje, maar door de blessure van Nany Dimata was hij na Santini de enige overgebleven spits. Aangezien die niet wil vertrekken naar China of Qatar mag Dauda nu toch beschikken. Hij tekent straks waarschijnlijk een huurovereenkomst bij het Nederlandse Vitesse.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ Vitesse
 
 
Reacties.