Genkse verdediger komt terug op monsterbod uit Engeland: "Goed spelen en die kans zal zich opnieuw voordoen"

02 februari 2019 09:04

Veel spelers worden gek als er een ploeg uit de Premier League komt aankloppen en dan ook nog eens een monsterbod doet. Genk ging daar niet op in, maar dat laat Joakim Maehle niet aan zijn hart komen.

"Het is raar als je de marktwaarde van jezelf in anderhalf jaar maal acht ziet gaan", reageert Joakim Maehle in Het Belang van Limburg op het bod van 11,5 miljoen euro dat Southampton op hem plaatste. Uiteraard was hij geïnteresseerd, maar de Deen is nog niet klaar bij Racing Genk.

"Laat me het duidelijk stellen: ik ben hier nog steeds heel gelukkig. Ik treur niet maar focus me volledig op de rest van het seizoen. Er valt nog zoveel te winnen. Dit was een mooi voorstel van een grote club uit een topcompetitie. Maar tegelijkertijd bergrijp ik Genk wel als ze zeggen dat ze geen sterkhouders willen laten gaan in de transferperiode."

Een gemiste kans dus voor de flankverdediger van de competitieleider, maar zo zullen er nog komen. "Als ik blijf presteren, dient deze kans zich zeker opnieuw aan. Maar of dat bij dezelfde club of in dezelfde competitie zal zijn, kan je nu onmogelijk voorspellen."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ KRC Genk \\ Southampton
 
 
Reacties.