? Opnieuw een mijlpaal voor Hazard, Dendoncker opent zijn rekening en het debuut van 'Batsman' in de Premier League

02 februari 2019 18:27

In de Premier League stonden er 's namiddags vijf partijen op het programma. Eden Hazard en Chelsea hadden weinig moeite met de rode lantaarn en Leander Dendoncker scoorde zijn eerste in de Premier League.

Tottenham had net na de middag al gewonnen van Newcastle, maar daarna stonden er nog vijf wedstrijden op het Premier League-menu. Eentje daarvan was Chelsea tegen Huddersfield en de 'Blues' rolden de rode lantaarn helemaal op.

Vlak voor de rust scoorde Eden Hazard de 2-0 vanop elfmeter, goed voor goal nummer 200 in zijn professionele voetbalbestaan. Twintig minuten na de rust legde hij ook de 3-0 in het mandje. Chelsea bouwde voort aan de grootste zege tot dusver onder Sarri en winteraanwinst Higuaín scoorde zijn eerste twee goals in Londense loondienst.

Wie ook zijn eerste goal maakte voor zijn nieuwe club was Leander Dendoncker, al speelt die natuurlijk al wel ietsje langer bij Wolverhampton dan de Argentijn bij Chelsea. Net als Higuaín maakte de Rode Duivel het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Het werd 1-3 voor de Wolves tegen Everton en daarmee doen Dendoncker en co een goede zaak in de subtop.

Onderin pakte ook Crystal Palace, de nieuwe werkgever van Batshuayi, drie belangrijke punten. Tegen Fulham, een rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd. Benteke speelde 72 minuten voor 'the Eagles' en Michy Batshuayi viel in bij 1-0. Palace staat ruim op een veilige plaats, met zeven punten overschot.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Hannes Van Gael

Premier League \\ Chelsea \\ Everton \\ Fulham \\ Wolverhampton \\ Crystal Palace \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.