Bölöni heel eerlijk: "Oostende had misschien wel een punt verdiend"


Foto: © photonews 02 februari 2019 22:22

Maak het maar eens mee: een persconferentie waarbij de twee coaches het roerend met elkaar eens zijn. Zelfs Laszlo Bölöni moest toegeven dat zijn ploeg door het oog van de naald kroop.

Bölöni was zelfs heel eerlijk. "Onze eerste helft was heel goed: we stonden goed, we waren kalm, je voelde vermoeidheid bij hen na die zware match en de wind was in ons voordeel. Maar we konden de match niet dood doen. In de tweede helft kwam hun karakter naar boven en ze waren op een haartje (toont met zijn vingers) van de gelijkmaker. Eentje die ze misschien wel verdiend hadden", aldus de Roemeen.

Gert Verheyen knikte, maar was er weinig mee. "Je ziet waar we staan he. We hebben dringend punten nodig, maar het gebeurt niet, zelfs als we het verdienen. We zijn er dichtbij geweest, we hebben veel kansen gehad, maar als je ze niet afmaakt, kan je niet winnen."

"De wind speelde een heel belangrijke rol vandaag", aldus de KVO-trainer. "Als je de verdediging onder druk zette en die een lange bal moesten spelen, kwam het leer de helft van het traject terug. Voor ons was het opnieuw een match waarin we iets hadden kunnen halen. Is dat pech? Daar kan je over discussiëren... We hebben veel energie verspild zonder beloning. Ik ga die jongens nu twee dagen vrij geven om te bekomen."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.