? Dendoncker reageert op zijn eerste goal in het shirt van Wolverhampton

03 februari 2019 14:22

De goal van Leander Dendoncker tegen Everton mocht er zeker zijn en bovendien stelde hij daarmee ook de zege van Wolverhampton tegen Everton veilig. Een reactie van de middenvelder bleef niet uit.

Het verhaal van Leander Dendoncker in de Premier League kwam maar traag op gang, maar nu worden de pagina’s in een sneltempo volgeschreven. In de heenronde van de Premier League verzamelde hij een handvol minuten en nu bekroonde hij zijn recentste basisplaats met zijn eerste goal in loondienst van Wolverhampton.

In een filmpje op het twitteraccount van zijn club richtte hij zich tot de fans van de Wolves. “Bedankt voor jullie steun vanavond. Ik ben enorm blij met mijn goal en met de drie punten. We zullen proberen om op hetzelfde elan door te gaan en ik hoop dat jullie ons daarin blijven steunen.”

De coach van de Wolves, Nuno Espirito Santo, had ook nog een korte reactie in huis over de voormalige middenvelder van Anderlecht: “Hij heeft hard gewerkt. Vandaag heeft hij het team goed geholpen en dat is het belangrijkste

Hannes Van Gael - Florent Malice

Premier League \\ Everton \\ Wolverhampton
 
 
Reacties.