Hazard blijft maar lof oogsten: "Beste speler die Chelsea ooit had"

03 februari 2019 12:27

Eden Hazard scoorde goals nummer 200 en 201 in zijn professionele loopbaan en legde ook weer een bijzonder straffe prestatie op de mat bij Chelsea. Hekkensluiter Huddersfield was een speelbal voor de troepen van Sarri.

Eden Hazard bouwde met twee goals mee aan de grootste overwinning van Chelsea onder Sarri tot dusver. Hij oogste weer bijzonder veel lof in de Engelse pers en een ex-ploegmaat van hem noemde hem zelfs de beste speler die Chelsea ooit heeft gehad.

Het gaat om Joe Cole, zelf heeft hij jarenlang de flanken afgedraafd op Stamford Bridge en bij het Franse Lille OSC speelde hij nog samen met onze landgenoot. "Hij tekende bij Chelsea en ik wist meteen dat hij de beste speler van de club kon worden. En dat denk ik nu nog steeds", aldus voormalig Engeland-international Joe Cole.

De beste met wie ik ooit samen speelde

"Hij is zo ongelooflijk goed. Kijk naar wat hij allemaal klaarspeelt. Ik vind hem de beste speler van de Premier League en Chelsea moet er alles aan doen om hem te houden. Hij is de beste voetballer met wie ik ooit samen speelde." En dat betekent wel iets, want Cole deelde de kleedkamer met wereldtoppers zoals Frank Lampard en Didier Drogba.

Hannes Van Gael

Premier League \\ Chelsea \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.