? Duur puntenverlies voor Liverpool, Castagne op weg naar Europees voetbal en een sensationeel doelpunt in Duitsland


Foto: © photonews 04 februari 2019 22:56

Op maandagavond stond er opnieuw heel wat voetbal op het programma in Europa. Zowel in Engeland, Spanje als Italië werden belangrijke wedstrijden afgewerkt. Het overzicht kan je hieronder vinden.

Engeland

In de Premier League stond nog een duel op het programma tussen West Ham en Liverpool. De bezoekers kwamen op voorsprong via Mané, maar Antonio maakte snel gelijk.

Verder dan 1-1 kwamen de bezoekers niet, waardoor ze toch weer twee dure punten verliezen. Ook de ingevallen Origi kon dat niet meer voorkomen. Manchester City volgt nu op drie punten.

Italië

In de Italiaanse competitie openden Frosinone en Lazio de debatten op maandagavond. De thuisploeg stond voorlaatste en wilde dus dringend punten pakken, de Romeinen wilden - met Silvio Proto op de bank - doorstoten richting de subtop. Een doelpunt van Caicedo was voldoende voor de drie punten.

Later op de avond won het Atalanta van Timothy Castagne met 0-1 bij Cagliari. Hateboer scoorde het beslissende doelpunt.

Spanje

Leganes won een belangrijk duel op bezoek bij Rayo Vallecano.

Duitsland

En dan was er nog het doelpunt van Allegui in de Duitste tweede klasse voor St Pauli tegen Union Berlin. Ongelooflijk! 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Premier League \\ Serie A \\ Primera Division \\ Liverpool FC \\ West Ham Utd \\ Atalanta \\ Rayo Vallecano \\ Union Berlin \\ Cagliari \\ FC St. Pauli \\ CD Leganés
 
 
 
Reacties.