Tubekecoach Bracconi ligt van andere zaak wakker dan van nederlaag op zich: "Daardoor ben ik gefrustreerd"

05 februari 2019 11:30

De nederlaag tegen Beerschot Wilrijk was uiteraard wel ingecalculeerd, maar stiekem hadden ze bij Tubeke toch op een stunt gehoopt. Die hoop nam na de eerste helft alleen nog maar toe. Wat trainer Bracconi dan ook frustreerde, was dat zijn ploeg de tegengoals te gemakkelijk weggaf.

Want op zich liet Tubeke Beerschot Wilrijk niet in zijn spel komen. "We hebben de wedstrijd goed aangepakt. We hebben hen in moeilijkheden gebracht, hebben druk gezet. Spijtig genoeg maken we fouten waardoor we quasi harakiri plegen. Daardoor ben ik gefrustreerd", legt Bracconi uit.

We hebben getoond waarom we derde staan in de periode - Christian Bracconi

Zonder de individuele fouten had er zeker en vast meer ingezeten. "Er waren situaties waarbij we konden terugkomen, ook al stonden we tegenover een zeer goede ploeg. We hebben getoond waarom we derde staan in de tweede periodestand. Ik denk dat we een punt verdienden."

De blessures opgelopen door Lippini en Nirisarike waren wel heuse dompers. "We verliezen twee spelers, twee verdedigers. De spelers passen zich goed aan aan de verschillende systeme en hebben goede fysieke capaciteiten. Ze zullen dus wel gerecupereerd zijn tegen vrijdag, maar ik zou graag hebben dat ik eens over een complete ploeg beschik."

1e klasse B \\ Tubeke \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.