Kompany al 10 jaar bij City, maat wat brengt de toekomst? "Ik ben zeker nog ambitieus, maar moet zelf geen overhaaste beslissingen nemen"

05 februari 2019 22:49

Nog geen steeds geen witte rook betreffende Vincent Kompany bij Manchester City. De Rode Duivel mist ook de competitiewedstrijd tegen Everton woensdag. Zijn laatste match dateert al van 3 januari.

Kompany organiseerde gisteren een liefdadigheidsdiner ter ere van zijn tienjarige carrière bij Manchester City. Met onder meer Gary Lineker, Ole Gunnar Solksjaer en Kevin De Bruyne was er heel wat schoon volk present. 

De broze verdediger liet zich bij Manchester Evening News ook even uit over zijn toekomst bij 'The Citizens'. Het contract van de 32-jarige Kompany loopt namelijk eind dit seizoen af in Manchester.

Niks overhaasten

"Ik ben heel blij dat ik een zeer goeie verstandhouding heb met deze club en ik moet zelf geen overhaaste beslissing nemen. We spelen nog voor vier prijzen. Dit kan ons beste seizoen in de geschiedenis worden en dat is de prioriteit."

Ambitieus

"Wat de rest betreft, kunnen we eens samenzitten, praten en een beslissing nemen die goed is voor iedereen. Ik ben zeker nog ambitieus en ik wil het goed blijven doen. Maar niemand hoeft zich te vergalopperen in deze zaak."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delighted to have been asked to host @vincentkompany Testimonial dinner for #tackle4mcr

Een bericht gedeeld door Gary Lineker (@garylineker) op

Clint Vens

Premier League \\ Manchester City \\ Everton
 
 
Reacties.