Alle ogen gericht op Thorgan Hazard, maar in Duitsland staat er nog een Rode Duivel voor een toptransfer


Foto: © Photonews 07 februari 2019 11:09

Thorgan Hazard speelt in de Bundesliga met Mönchengladbach momenteel alles in de vernieling. Het lijkt dan ook in de sterren geschreven dat het jongere broertje van Eden komende zomer een heuse toptransfer gaat versieren. In zijn schaduw maakt nog een andere Belg echter ook al jaren indruk.

Koen Casteels begint al aan zijn vierde seizoen in loondienst bij Vfl Wolfsburg. Vorig seizoen moest de ex-keeper van Racing Genk voortdurend vechten tegen de degradatie, maar Casteels kon zich individueel toch onderscheiden. 

Individuele bekroningen

Zo werd hij door Kicker uitgeroepen tot beste doelman van de Bundesliga en op twee na beste speler van de competitie. Bovendien werd hij opgenomen in het elftal van het jaar. Afgelopen zomer bleef de interesse dan ook niet uit: onder meer Arsenal en FC Barcelona staken hun licht op bij Wolfsburg, maar Casteels bleef finaal bij zijn Duitse werkgever. 

Transfer topclub volgende stap

Een overstap zou er komende zomer wel eens van kunnen komen. Dat zegt zijn makelaar Nico Vaesen aan Kicker: "Een transfer naar een topclub zou de logische volgende stap zijn. We weten dat enkele clubs hem nauwlettend in de gaten houden, dat is normaal."

"Het loopt dit seizoen ook duidelijk beter voor Wolfsburg. We zullen volgende zomer rustig bekijken welke voorstellen er op tafel liggen. Sowieso zullen we eerst ook spreken met Jörg Schmadtke en Marcel Schäfer."

VfL Wolfsburg \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.