"Ik zie nog vier titelkandidaten": Eric Gerets denkt het zijne over de titelstrijd

08 februari 2019 13:30

Racing Genk heeft een flinke voorsprong verzameld op de grootste titelbelagers, maar binnenkort zien de Limburgers die gehalveerd worden. Dan zijn er volgens Eric Gerets nog vier titelkandidaten.

De wedstrijd tussen Standard, de ploeg in vorm, en Racing Genk zal een grote indicator worden in de titelstrijd, maar na de halvering van de punten is alles nog mogelijk. Voor vier ploegen toch, stelt Eric Gerets in Het Belang van Limburg.

"Genk is uiteraard titelkandidaat nummer 1. Verder staan Club Brugge en Standard volgens mij als uitdagers op gelijke hoogte. Ik heb altijd gedacht dat Club los kampioen zou worden, maar dat is een vergissing gebleken."

Zesde play-offticket

"Ten slotte sluit ik ook Antwerp niet uit. Zolang zij op die positie blijven rondspoken, moet je er rekening mee houden.” Over Anderlecht repte Gerets niet als mogelijke titelkandidaat in de Limburgse krant. "Die ploeg staat te ver achter."

"Ik verwacht wel dat Rutten de boel weer aan de praat zal krijgen, maar het zal tussen paars-wit en STVV gaan voor dat zesde play-offticket. Gent zie ik het wel halen. De Kanaries verbazen mij en ze zullen het Anderlecht nog knap lastig maken."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.