Ex-aanvoerder KV Mechelen debuteert met hekkensluiter tegen KV

08 februari 2019 13:11

Joachim Mununga keert zaterdag terug naar zijn oude liefde. Mununga debuteert met hekkensluiter Oud-Heverlee Leuven tegen de leider in 1B. Op de website van zijn club blikt hij vooruit naar zijn vuurdoop.

Nigel Pearson is niet langer coach van OHL, hij wordt voorlopig vervangen door coach ad interim Joachim Mununga. De voormalige aanvoerder van KV Mechelen debuteert uitgerekend tegen ... KV Mechelen als coach. Een leuke speling van het lot maar Mununga gaat vol voor de drie punten in de strijd tegen degradatie. 

De nieuwbakken coach beseft wel dat hij voor een bijzonder moeilijke opdracht staat. "Ik vind KV veruit de beste ploeg van de reeks. Maar het is geen geschenk voor hen om OHL te ontvangen. Zij moeten winnen, wij proberen een goeie prestatie te leveren", aldus Mununga op de website van zijn club. 

Onaangenaam verjaardagscadeau

"Wouter Vrancken is enkele dagen geleden verjaard. Ik probeer zaterdag te zorgen voor een onaangenaam verjaardagscadeau", vertelt hij op OHL's webstek. 

Mununga betreurt het vertrek van Nigel Pearson. “Ik was erg gehecht aan Nigel. Dat is ook logisch, want hij was de coach en de manager van de club. Heel de staf was trouwens gehecht aan hem maar we moeten de beslissing van de club respecteren."

Benieuwd of de debuterende coach meteen voor een stunt kan zorgen door KV Mechelen punten af te snoepen in volle titelstrijd. 

1e klasse B \\ OH Leuven \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.