Moeder Cristiano Ronaldo: "Ik vecht voor mijn leven"


Foto: © photonews 08 februari 2019 18:12

Het gaat niet goed met Dolores Aveiro, de moeder van Cristiano Ronaldo verklaarde aan de Portugese televisie dat ze opnieuw tegen borstkanker vecht. In 2007 overwon Ronaldo's moeder de strijd tegen die vreselijke ziekte.

Hoewel het op sportief vlak gesmeerd loopt voor CR7 zit hij op persoonlijk vlak al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen. Vorige maand legde een rechter in Madrid hem nog een boete van 18 miljoen euro en een gevangenisstraf van 23 maanden met uitstel op. Ronaldo werd bestraft voor de belastingsfraude die hij pleegde in zijn tijd bij Real Madrid.

En dan is er ook de Amerikaanse Kathryn Mayorga die hem ervan beschuldigt haar verkracht te hebben in 2009. Daar zei Ronaldo's moeder Dolores eerder al over dat ze de Amerikaanse niet gelooft. "Ze ging niet met hem naar zijn kamer om te kaarten, ze wist dat het was om iets te doen", aldus moeder Ronaldo bij de Portugese televisie. 

Moeder Dolores gaf ook mee dat ze opnieuw strijdt tegen borstkanker. "Ik ben in Madrid opnieuw geopereerd aan mijn borst. Ik kreeg al bestraling en moet nu dus vechten voor mijn leven", verklaarde Aveiro. Ronaldo verloor in 2005 al zijn vader Dinis, die met een alcoholverslaving kampte. 

Serie A \\ Juventus
 
 
 
Reacties.