Inter sluit 'gedragspact' met Nainggolan: eerste basisplaats sinds 22 december en 4 kilogram lichter


Foto: © photonews 08 februari 2019 06:56

'Le nouveau Radja est arrivé', zou je kunnen denken. Tegen Bologna stond hij voor het eerst sinds 22 december nog eens in de basis bij Inter en in vergelijking met het einde van vorig jaar staat hij ook al vier kilogram lichter.

De Nainggolan van bij Inter heeft nog niet kunnen brengen wat de coach van hem verwacht. Spalletti rekent op zijn middenvelder voor strijdlust en goals -zoals bij hun gemeenschappelijke periode bij AS Roma- maar die Radja hebben we bij Inter nog niet te veel aan het werk gezien.

Bovendien maakte hij het naast het veld soms ook iets te bont, maar volgens de Italiaanse pers is Nainggolan aan zijn nieuwe imago aan het werken. Aan dat van een voetballer die leeft voor zijn sport.

De ex-Rode Duivel is nu al een maand zijn uiterste best aan het doen op de training en dat leverde al twee succesjes op. Ten eerste mocht hij nog eens in de basis starten -Inter ging wel met 0-1 ten onder tegen Bologna- en ten tweede verloor hij vier kilogram.

Hopelijk zien we binnen de kortste keren weer de Radja terug die met zijn strijdvoetbal de harten van het Romeinse publiek veroverde. Weliswaar Milanese harten in dit geval.

Serie A \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.