Dortmund geeft driedubbele (!) voorsprong nog uit handen na goals Belfodil (ex-Standard), Thorgan Hazard en co. begaan zeldzame uitschuiver

09 februari 2019 17:33

Voor verrassingen en doelpunten moest je zaterdagmiddag in de Bundesliga zijn. Dortmund stond aan de grond genageld na een waanzinnige slotfase en ook de Rode Duivels kenden geen al te beste dag.

Er was geen vuiltje aan de lucht in Dortmund, want op een kwartier voor het einde stond het nog 3-0 voor tegen Hoffenheim. Maar dan... In een tijdspanne van twaalf minuten scoorden de bezoekers alsnog drie keer - waaronder twee goals van ex-Rouche Belfodil - en werd het nog 3-3. Onwaarschijnlijk.

Iets dichter tegen de Belgische grens liet ook Borussia Mönchengladbach zich verrassen. Het verloor met 0-3 van Hertha Berlijn en daar kon ook basisspeler Thorgan Hazard geen verandering in brengen.

Wolfsburg-doelman Koen Casteels kreeg er ten slotte drie om de oren tegen Freiburg, maar pakte op z'n minst wel nog een punt na een al even spectaculaire 3-3.

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Yannick Lambrecht

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ VfL Wolfsburg \\ Hertha Berlin \\ Bor. Mönchengladbach \\ Freiburg \\ 1899 Hoffenheim
 
 
Reacties.