? Nainggolan voelt zich weer goed: "Ik heb een pact gesloten met Inter"

10 februari 2019 15:54

Inter komt niet meer in aanmerking voor de Scudetto, daarvoor hinken ze al te ver achterop bij Juventus en Napoli. Maar de ploeg won gisteren wel van Parma, mede dankzij een schitterende assist van Radja Nainggolan. Die lijkt zich weer verzoend te hebben met de club.

De relatie tussen Inter en Nainggolan was gespannen door al het extrasportieve dat naar buiten kwam over de voormalige Rode Duivel. "De eerste maanden van het seizoen was ik nooit 100 procent", zei Nainggolan aan Sky Sports Italia. "Er waren wat problemen die niets te maken hadden met voetbal."

Hij zou een dieet aanvaard hebben waardoor hij nu vier kilo lichter staat. "Maar ik heb nu een pact gesloten met Inter. De details blijven in de kleedkamer. Inter betekent veel voor mij. En ik wil iets terugdoen voor iedereen die in mij is blijven geloven."

Zijn assist op Lautaro Martinez leverde de winning goal op. "Maar we mogen nu niet denken dat we de slechte periode overwonnen hebben. We moeten blijven strijden, want het seizoen is nog lang. Er staat een pak teams vlak achter ons."

Serie A \\ Inter Milaan \\ Parma
 
 
 
Reacties.