Sterke Courtois hield het hoofd koel in de heksenketel van Atlético: "Ik was geconcentreerd, wat ze ook schreeuwden"


Foto: © photonews 10 februari 2019 12:27

Thibaut Courtois kreeg niet echt een warm onthaal op het veld van Atlético Madrid, zijn ex-ploeg. De fans van Atlético vergeven hem zijn transfer naar de stadsrivaal niet en namen hem voor en tijdens de match op de korrel.

Courtois incasseerde een vroeg doelpunt van Antoine Griezmann, maar speelde wel een sterke wedstrijd op het veld van zijn ex-club. Real won uiteindelijk met 1-3. "Zo winnen, met mooi spel hier, dat is fantastisch", verheugde Courtois zich. 

Onze nationale nummer 1 kreeg wel heel wat naar zijn hoofd geslingerd. "Ik moest het hoofd koel houden, wat ze ook naar me schreeuwden. Het is allemaal niet erg, ik was geconcentreerd. We hebben allemaal ons individueel niveau opgekrikt. Veel onder ons speelden het WK en dat woog... Er zijn altijd hoogtes en laagtes, maar ik denk dat iedereen zich nu beter voelt. Iedereen zit vol vertrouwen, iedereen zit op zijn beste niveau."

Het doelpunt van Griezmann was wel wat pijnlijk. De Fransman speelde hem door de benen, zoals Messi ook al gedaan heeft. "Hij was slim. Hij trapte net voor ik mijn benen ging sluiten. Het gebeurt regelmatig dat een keeper zo'n doelpunt moet incasseren."

Primera Division \\ Atlético Madrid \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.