Nieuw ontslag bij technische staf Anderlecht en vervanger wordt direct ook aangekondigd


Foto: © photonews 12 februari 2019 10:00

De hervormingen bij Anderlecht zijn duidelijk nog niet gedaan. Paars-wit heeft vandaag afscheid genomen van Gino Caen, de physical coach die overkwam van KV Oostende. En de Brusselaars hebben direct ook al zijn vervanger voorgesteld.

Caen was afgelopen weekend nog op de wedstrijd, maar achter de schermen werd er dus gewerkt aan zijn vervanging.

De directie van RSC Anderlecht en Gino Caen hebben in onderling overleg beslist om hun samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten. “We willen Gino bedanken voor zijn inzet voor de club en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière”, aldus Michael Verschueren.

Het perscommunique maakt direct ook het nieuwste lid van de technische staf bekend: Alessandro Schoenmaker neemt vanaf woensdag 13 februari de taak van physical coach over. Hij heeft reeds een succesvolle internationale carrière als physical coach opgebouwd, o.a. bij Wolfsburg, Crystal Palace, FC Twente en Newcastle. “In deze fase van de competitie moeten we alles op alles zetten en dit doen we met specialisten in elk domein. We zijn heel tevreden met de komst van Alessandro, die veel ervaring heeft op internationaal topniveau”, aldus Frank Arnesen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.