Pozuelo blaast bruggen op: "De titel gehypothekeerd? Zonder Pozuelo kunnen we die ook winnen"


Foto: © photonews 12 februari 2019 18:51

Alejandro Pozuelo lijkt de bruggen met Racing Genk opgeblazen te hebben. In een communique liet hij duidelijk weten dat hij geen intentie heeft om nog voor de club te spelen. Maar hoe zien de supporters die hele situatie nu?

"Het zit niet goed, dat is duidelijk", aldus Rudy Claessens van het OSV bij Voetbalkrant.com. "Hij heeft zichzelf in een situatie gedraaid waaruit nog moeilijk een weg terug is. Ook ingegeven door zijn makelaar natuurlijk, die van de transfer niet armer gaat worden. Maar hij is zelf groot genoeg om bij te sturen indien hij dat wou."

Claessens ziet wel nog mogelijkheden moest Genk het pleit winnen. "Hij wist vrijdag ook al van die interesse en dat heb ik niet aan zijn spel gezien. Maar een supporter kan snel keren uiteraard. Op de vraag hoe de supporters dan gaan reageren, heb ik nu geen antwoord."

Ze willen het allemaal, met of zonder hem

De kans is heel groot dat Genk zal moeten zwichten. En dan? Wordt de titel gehypothekeerd? "Het kan nadelig, maar ook voordelig uitdraaien. Misschien dat de spelersgroep wil bewijzen dat ze het zonder hem ook kunnen. De honger naar de titel in die groep is heel groot. Ze willen het allemaal, met of zonder hem", aldus Claessens. "Ze zullen zijn ongelijk willen bewijzen."

Na de verklaring die de Spanjaard aflegde, lijkt er wel iets gebroken. "De supporters zijn op hun ziel getrapt. Door een man die drie weken geleden nog verklaarde dat hij door de grote poort wilde vertrekken..."

Europa League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.