Advocaat geeft Genk flink wat hoop: "Dat Pozuelo dat op papier zette, geeft Genk alleen maar meer munitie voor de rechtbank"

13 februari 2019 07:08

Alejandro Pozuelo beweert dat hij nooit een document ondertekend heeft waarin staat dat hij zeker bij Genk zal blijven tot 14 juni 2019. Hij daagde de club zelfs uit om dat te laten zien. Maar advocaat Thierry Vranken ziet toch wel reden voor Genk om te hopen.

Pozuelo verkondigde wel dat hij zou blijven, maar gesproken woorden zijn niet per se rechtsgeldig. Maar Pozuelo heeft zijn uitspraken in een geschreven statement ook nog eens ondertekend. En dat lijkt niet zo slim... voor de situatie van de speler dan. 

"Als ik de advocaat van Genk was, deed ik nu een vreugdedansje", vertelt advocaat Vranken in Het Nieuwsblad. "Een wijziging aan een overeenkomst, zoals het weglaten van de afkoopclausule van acht miljoen uit het contract van Pozuelo, ontstaat op het moment dat alle partijen daar akkoord over zijn."

"Een getekende aanpassing aan zijn contract is daarvoor in principe niet vereist. Wel moet er een begin van bewijs zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld beelden zijn van de persconferentie waarin hij zegt dat hij bij Genk zal blijven. Dat hij zijn uitspraken nu zelf nog eens op papier gezet heeft, geeft Genk alleen maar meer munitie voor de rechtbank."

Manuel Gonzalez

Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
Reacties.