Fellaini spreekt over de Rode Duivels: "Terugkeren om op de bank te zitten? Het is ook ver hé..."


Foto: © photonews 13 februari 2019 09:15

Marouane Fellaini gaat een nieuw avontuur aan bij het Chinese Shandong Luneng. "Ik had ook aanbiedingen uit Frankrijk en Duitsland, maar het was het moment om nieuwe horizonten te verkennen", zei hij in een interview bij Proximus Sport. En de Rode Duivels? Dat laat hij in het midden...

De nationale ploeg is niet helemaal uitgesloten, laat hij weten. "We zien wel, ik wil eerst zien hoe het in China loopt. Maar als de coach op mij rekent, mag hij me altijd bellen. Dan praten we er wel over. Ik heb nog geen contact gehad met Roberto Martínez, maar dat is geen probleem. Ik weet niet of ik fit genoeg zal zijn voor de matchen in maart, ik heb tenslotte al een maand niet meer gespeeld. Maar terugkeren om op de bank te zitten… Het is ook ver hé."

Fellaini heeft wel een goed oog in de toekomst. "Als ik ermee ophoud, is dat ook geen ramp. Er zijn goeie jonge spelers op komst, ik ben zeker dat zij de handschoen zullen opnemen. Als ik ermee stop, zal ik de Rode Duivels wel missen. Het zijn vrienden, we spelen tenslotte al tien jaar samen. Maar ik zeg niet dat ik ga stoppen. Ik ga eerst trainen en spelen in China, dan zien we wel."

België \\ Shandong Luneng
 
 
 
Reacties.